אלעד לוי

רכישת רכב רפואי לאחר

לפני כחמש שנים וחצי הופסק לי טיפול רפואי פסיכיאטרי ובנוסף הופסק לי ליווי מטעם משה"ב. לאחר זאת מצבי הנפשי הידרדר וכתוצאה גם מכך היה לי התקף פסיכוטי ותקפתי את המטפל של אימי, ונתבעתי ע"י משפחת הנתקף, לפני כשנה נפסק בפשרה שאשלם מאתיים אלף ₪ לנתקף. רבע מהתשלום אגף השיקום שילם והיתר שולם על ידי. באותה תקופה מכרתי את הרכב שקניתי מכספי הזכאות על מנת לשלם את יתר התשלום שהוטל עליי. האם משרד הביטחון יכול לסייע לי בהלוואה או מענק על סך חמישים אלף ₪ שאוכל לרכוש רכב רפואי או בסיוע אחר לרכוש רכב.

עו"ד לביא נעים

אלעד שלום, היות והופסק הליווי שלך מטעם משה"ב יש לבחון פרטי המקרה שלך במלואם לרבות עיון בכלל המסמכים המשפטיים בכדי לתת תשובה לשאלתך. מוזמן לפנות למשרדנו לקבלת ייעוץ פרטני

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הבטחון - נכי צה"ל