דני

ועדה מחוזית -דיון בהרכב חדש

עו"ד תמר שלום, הנני מסכים עם כל הקביעות שציינת , אך לאור מה שציינת שזהו המנגנון שקבע המחוקק האם נכון וראוי לפנות לבג"ץ ע"מ שיורה למחוקק לבחון את הדברים ואולי לשם הדוגמא להוציא את הוועדות מאחדיותו של משרד הבטחון , לגורם אחר ניטרלי , כי הרי לפחות למראית עין המצב היום מעלה שאלות מהותיות בנדון. אשמח לתגובתך

עו"ד תמר סיון

דני שלום, לצערי זו בעיה ידועה ומורכבת שמתעוררת גם בהקשר לגופים נוספים (בעיקר ועדות רפואיות של הביטוח הלאומי). הנושא עלה לדיון בועדות שונות וניתנו המלצות שונות אך עד היום הוכנסו שינויים מעטים, ועדיין לא בוצעה מהפכה ממשית. לא בטוח שבג"צ ימצא לנכון להתערב מקום שהמחוקק העדיף להשאיר את המצב כפי שהוא. אם אתה רוצה להיות זה ש"ירים את הכפפה" ויפתח בהליך, יהיה עליך להצטייד בהרבה מאוד סבלנות (וגם כסף...).

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הבטחון - נכי צה"ל