חן

גירושין- מעבר תיק לבית דין משפחה

אני האשה, פתחתי תיק בבית דין רבני לצערי. כל הנתונים לזכותי, מרוויחה יפה משמורת אצלי (כי אינו מעוניין) ועדיין יש הפלייה על רקע מיני ולמרות שהוא צעק עליהם בבית המשפט וראו בדיוק מי האדם עדיין הם מקלים עליו. עדיין אין החלטות, לפני שלב הוכחות, האם ניתן להעביר לבית דין משפחה על רקע הפלייה? אני קורסת ואיש לא רואה זאת. הם רוצים שגם אפרנס מלא (כי מרוויחה יותר ממנו) וגם כמעט ביטלו לו הסדרי ראיה. העומס כבד עלי ואני בסכנת פיטורין ואיש לא מתייחס לכך

עו"ד גיל בר-זהר

חן שלום רב, לא ניתן להעביר את התיק לבית המשפט למשפחה. לשני בתי המשפט יש סמכות מקבילה, אך מרגע שאחד מהם קנה סמכות, הדיון יתנהל אצלו. כל עוד לא התקיימו הוכחות בתיק, ניתן לשנות את ההתנהלות בבית הדין הרבני ולפעול להצלחה בתיק. בברכה, גיל בר-זהר, עו"ד בר-זהר משרד עורכי דין