נטע לוי

גירושין ומשמורת בלעדית

אני רוצה להתגרש מפאת אלימות מילולית גם כלפיי, אבל יותר חשוב מול הבן שלי. תפסתי את בעלי מקלל אותי והרים אגרופים כאשר בננו היה על ברכיו ואני חוששת להשאיר אותם לבד שוב. בנוסף בעלי הרים בשני מקרים שונים עלי יד בצורות שונות. הוא דואג לכתוב הודעות המסלפות את מעשיו, משקר בנוגע לכל דבר וטוען כי יש לו עדי אופי טובים ואילו כולם יעידו ששונאים אותי. ברצוני לדעת מהו החוק לגבי משמורת בלעדית כעת עד גיל שש והלאה ולאחר תיאור המצב מה סיכויי לקבל משמורת בלעדית. אני כעת מתמחה ובעלת תארים ובעלת משכורת קבועה.

עו"ד גיל בר-זהר

נטע שלום רב, כיום יש נטיה בבתי המשפט לכיוון המשמורת המשותפת. בעבר, קטני קטינים (עד גיל 6) היו אוטומטית אצל האם. אך כיום זה לא אוטומטי, קיימים צעדים שיוליכו אותך לכיוון המשמורת הבלעדית, אך לשם כך יהא עלי ליתן לך ייעוץ פרטני. אצור עמך קשר. בברכה, גיל בר-זהר, עו"ד מנהל הפורום