רון המצחיקון

החזר הוצאות משפט,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

התגרשתי לפני כ-20 שנה לערך.גזר הדין הפ]ך לחלוט לאחר שהובא אקטואר ועשה את כל החישובים, לאחר מספר שנים הגישה הגרושה בקשה להכרה בנכסי קרירה [אני שכיר] שנדחת עי בית המשפט. לפני מספר ימים הגישה שוב בקשה לקבלת חלקה בקופות הגמל שלי.למרות שהכל נחתם ונסגר. אני שוב לוקח עו"ד לייצוג.זה עולה לי הון תועפות. שאלתי:האם אני יכול לדרוש הוצאות? בקצב הזה אהיה מקבץ נדבות תודה

עו"ד גיל בר-זהר

רון שלום רב, הצד הזוכה בהליך משפטי, זכאי לקבל הוצאות משפט. הוצאות המשפט נגזרות מפרמטרים שונים ובהם, העובדה שהוגשה תביעת סרק, התנהלות הצדדים בבית המשפט ועוד. אם רצונך בהסדר מפורט יותר, אתה מוזמן ליצור קשר עם משרדנו בברכה, גיל בר-זהר, עו"ד מנהל הפורום