יורם גוטליב

חובות משותפים שהאישה מסרבת לשלם

כל החובות הם הלוואות שאני לקחתי מהעבודה ויש חוב בחשבון המשותף כמו כן חוב לחברת סלולר היא מיתנערת מהחובות לא עונה לטלפון ולא עונה להיתכתביות איתה איך.אני יכול ליתבוע אותה להחזיר חצי מנחובות האים אני יכול לעשות לה עיקול משכורת

עו"ד גיל בר-זהר

יורם שלום רב, על חובות משותפים מגיעה לך השתתפותה של האישה, על מנת להטיל עיקולים על הכספים שלה עליך להגיש תביעה. אם רצונך בפרטים נוספים אתה מוזמן לפנות למשרדנו. בברכה, גיל בר-זהר, עו"ד מנהל הפורום