איצחק

שאלה בנוגע לגירושין ומזונות

היי בעל מעוניין להתגרש מאשתו הבעל עובד ומשתכר בשכר גבוהה מאוד, האישה אינה עובדת יש להם ילדה בת 5 כתובה על סך 250 אלף ש''ח כמה מזונות יהיה על הבעל לשלם לאישה? האם יצטרך לשלם את הכתובה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ורד לוי

כעיקרון כתובה זה חוזה מחייב -יחד עם זאת צריך לבחון מספר פרמטרים על מנת להבין האם חלה חבות לתשלום הכתובה בנסיבות הספציפיות של הנישואין או שאולי האישה מפסידה את זכאותה לכתובתה. לגבי מזונות אישה - צריך לשלם לאישה עד הגירושין או עד פסק דין לגירושין על פי רמת החיים אליה הורגלה האישה. לעיתים התנהגות האישה גורמת להפסד מזונותיה. לייעוץ ספציפי עם נתונים נוספים - מוזמן ליצור קשר: 054-7494433