אהבה סארה

נאבד לי צילום של התעודת זהות של הגרוש ואני רוצה להתחתן עוד שבוע ובתעודת זהות עדין רשום נשוי

אני רוצה להתחתן ויש לי רק תעודת גירושין ובמשרד הפנים עדין רשום שנשוי ואני צריך להחליף את זה לגרוש מבקשים ממני תעודת זהות של הגרוש שלי?? כי אין לי קשר איתו ולא רוצה לדבר בכלל או לבקש ממנו מה עושים במצב הזה חיב תעודת זהות של הגרוש ??

item.Author מנהל הפורום עו"ד ורד לוי

ככל שהגירושין נעשים בבית הדין, אזי בית הדין מעדכן מעת לעת את משרד הפנים בדבר שינוי סטטוס. ממליצה להגיע עם תעודת גירושין מקורית. על מנת שמשרד הפנים יעדכן ככל שטרם עודכן על ידי בית הדין.