רגב שולמן

הורדת תקן לוחם וזכות השיפוט

שלום אני רגב שולמן לוחם בחטיבת הצנחנים לחמתי בעזה מעל שלושה חודשיים לאחר שלושה חודשים של לחימה מפקד הפלוגה העליל עלי עלילה שדיברתי בטלפון מה שהיה אסור וגם לא קרה על כך הוא החליט שהוא מחזיר אותי לארץ מהלחימה לאחר חודש בארץ התגלה לי שהתקן הקרבי שלי ירד ואיתה גם המשכורת השאלה שלי היא האם מותר למפ כמובן באישור מגד להוריד לי תקן קרבי על פי חשד בלבד וללא משפט או הליך מסודר ובנוסף ללא ידעתי וללא יכולת להביע את תענותי בנושא תודה רבה

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

רגב שלום רב, החלטה להוריד מלוחמה היא החלטה פיקודית. יכול להיות שהיה ראוי לאפשר לך לטעון טענות אך אין חובה שהמפקדים היו צריכים להעדיף אותן או לתמוך אותן בראיות או לשפוט אותך על המעשים. ככל ולא שימשת בתפקיד לוחם זמן מינימלי לקביעות התקן אז אינך זכאי להמשיך להחזיק בתקן לוחם.