דניאל

הקפצות לילה כל לילה בטירונות

אני כרגע בטירונות, במשך כל לילה אחרי שאנחנו נרדמים מעירים אותנו המפקדים כדי לגלצ"ח את הנעלים, מי שלא קם תוך שלושים שניות מרגע שהם צועקים בחדר, אז הם מחלקים שעות ביציאה, יוצא שהם מעירים כשלוש פעמים כל לילה ולא נותנים אפשרות לא לקבל מהם שעות ביציאה, האם מותר ככה להקפיץ בלילות בלי הפרשים של שעה וחצי שעתיים?

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

על פניו הדבר נשמע אינו סביר ואתם יכולים להגיש קבילה דחופה לנקח"ל - אם תרצו תוכלו להתקשר איתי ולתת לי פרטים באיזו יחידה מדובר ויכול להיות שנצליח לפתור הבעיה גם ללא קבילה ובהליך שיהיה טיפול ממוקד ומזורז הרבה יותר. 1-700-555-567