גיל

הסכם ממון על 2 נכסים שטרם נקנו

שלום רב . בת זוגתי מעוניינת לבצע מהלך ולרכוש דירה בחו"ל ייתכן ואתמוך בה חלקית במימון ההתחלתי. כמו כן, היא צפויה לקחת משכנתא גדולה. אני מעוניין לרכוש דירה בשיראל מכספי מהון התחלתי שלי . לקחת משכנתא ולאחר שנתחתן היא תשתתף במשכנתא. א. האם אני רשאי בהסכם ממון לדרוש שחלק מהדירה בחו"ל שאתמוך כלכלית תהיה על שמי? ב. איך יתואר מצב הנכס בארץ בהסכם ממון? האם הדירה בישראל תהיה על שמי?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ליאור יניר

שלום הסכם ממון הינו הסכם המביא לידי ביטוי את רצון הצדדים. ככל שתגיעו להסכמות בנוגע לדירות עליכם להעלות הסכמות אלו על הכתב ולהביא את ההסכם לאישור ערכאה משפטית. רצוי כי ההסכם יביא לידי ביטוי את כל הנושאים הקשורים לחיי הנישואין אף אלו העתידיים. בערכאה המשפטית ההסכם יקבל תוקף של פסק דין מחייב. בהצלחה ליאור יניר, עו"ד, מנהלת הפורום