אורנה שב

אשמח אם תעני לי בדחיפותתתתתתתת

אני ובעלי מסוכסכים, נשואים 5 שנים +2 כרגע מבקש לעשות הסכם ממון, אני לא רוצה. יש לו צילום תעודת זהות שלי. 1- האם במידה והוא כותב בעצמו הסכם ממון וחותם בשם שנינו ומצרף את צילום תעודת הזהות שלי כדי לקבל אישור בבית משפט, ובית המשפט קובע פגישה לאישור ומגיע עם מישהי אחרת שכביכול זאת אני עם צילום תעודת זהות, בית המשפט ייאשר את הסכם הממון ללא תעודת זהות מקורית שלי? האם יקבלו אותו?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ליאור יניר

שלום אורנה שאלתך מעלה שאלות קשות בדבר אמינות וזיוף אם את באמת חוששת שאלו דברים שעלולים להתרחש הצעתי כי תפני לעורך דין אשר מתחחה יותר בתחום הפלילי בהצלחה עורכת דין ליאור יניר, מנהלת הפורום