יוסי

איך אני יכול לבטוח בעו"ד עורך הפטנטים שלא יגנוב בעצמו את הפטנט

item.Author מנהל הפורום גד בנט

שלום יוסי, בעקרון עורך פטנטים (וגם עורך דין, זה לא אותו מקצוע), מחוייב לסודיות כלפיך ע"פ החוק. לא שמעתי על אף עורך פטנטים בארץ (בעל רשיוון) שהואשם בגניבת רעיון של לקוח. לא יזיק באופן כללי לקבל המלצה על עורך פטנטים ןגם להפגש אישית ולהתרשם מהבן אדם לפני שאתה מגלה פרטים חשובים. בברכה, גדי בנט, עורך פטנטים