שני

חופשת מחלה - בדיקה לגבי תביעה

שלום , קרתה לי תאונת דרכים (תיאור מקרה. הרכב לפני בלם לפני מעבר חציה . אני הספקתי לעצור את רכבי הרכב שמאחורי לא בלם בזמ כתוצאה מכך פגע בי ואני נכנסתי ברכב לפניי. וכתוצאה מכך יש לי כאבי גב מהראש עד לגב התחתון. קיבלתי בהמלצת רופא מנוחה במשך שבועיים אין לי ימי מחלה בעבודה ולכן אין לי מהיכן לקבל תשלום בגין שבועיים אלו בהם נעדרתי מעבודתי. בנוסף רכבי ניזוק וניהיה טוטאל לוסט. וכעת אין לי רכב להתנייד בו כאשר רכבי הסיע אותי מידי יום לעבודה . האם ניתן לתבוע את חברת הביטוח של בעל הרכב שפגע בי ? האם כדאי לגשת לתביעה בעניין זה ? איך מתייחסים לתביעות מסוג אילו.? מעוניינת לדעת מהם זכוייותיי תודה,

עו"ד זאב פרל

שלום שני. את תביעת נזק הרכוש ניתן להפנות לחברת הביטוח של הרכב שפגע בך ואת תביעת נזק הגוף ניתן להפנות לחברת הביטוח אשר מבטחת אותך בביטוח חובה. את הכדאיות בהגשת תביעה נוכל לנתח באם תפני לייעוץ ספציפי הנוגע למקרה שלך ובו נבין את משמעות והיקף הנזק שנגרם לך. בהצלחה.