רום

סירוב למסירת פרטים על ידי הנהג הפוגע

שלום, לפני מספר ימים חניתי וישבתי בתוך רכבי. הרכב שחנה מאחורי החל לצאת מהחניה שלו ופגע ברכבי שחנה. הנהגת סירבה למסור לי פרטיה. המשטרה נתנה לי את פרטי בעלת הרכב, אך מסתבר שזוהי אימה של הנוהגת (האמא נכה). אין לי את פרטי הבת, העושה שימוש פיזי ברכב האם הנכה ושפגעה ברכבי. את מי אוכל לתבוע (תביעה רגילה או קטנה)?

עו"ד גיא מדמון

רום שלום, ניתן להגיש מכתב התראה לפני הגשת תביעה לבעלי הרכב, בדרישה לקבל את פרטי הנהגת שעשתה שימוש ברכב ביום התאונה. ככל ויסרבו לתת את פרטיה, ניתן להגיש תביעה כנגד הבעלים של הרכב כמתירת השימוש. ניתן להגיש את התביעה כתביעה רגילה וגם כתביעה קטנה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות דרכים