ניבר

גיא שלום תודה על התייחסותך

עיינתי בהסכם שכ"ט עם העו"ד. בהסכם נרשם : 1. הוסכם שתשלום שכ"ט עו"ד ישולם לו באחוזים מתוך הסכום הכולל שיקבל ו/ או יהיה זכאי לקבל, ו/ או הסכום הכולל שייפסק לטובת הלקוח ע"י ביהמ"ש ו/ או הסכום הכולל שיתקבל אצל עוה"ד עבור הלקוח ו/או מתוך השווי של כל טובת הנאה בעין ו/ או בכסף שיקבל הלקוח. 2. במידה וטיפול עו"ד יופסק לפני קבלת הפיצויים ובמידה והנתבע הציעו ללקוח פשרה בסכום מסויים ועו"ד הציע ללקוח להתפשר בסכום הנ"ל ישלם הלקוח שכר טרחה מתוך ההצעה שסורבה. מה עושים?

עו"ד גיא מדמון

ניבר שלום, מצטער על התשובה המאוחרת. לא שמתי לב שנשאלה שאלה נוספת. בכל מקרה לפי המתואר נראה כי עליך לשלם את שכר הטרחה מתוך ההצעה שסורבה. מציע לפנות לעו"ד נוסף שיחווה דעתו על סיכויי ההצלחה בתיק וכך יהיה באפשרותך לבחון אם שווה להילחם על שינוי ייצוג. בהצלחה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות דרכים