אלייי

תביעות . קטנות .= הכרחי?!

נכנסתי באחור ב מונית ,באשמתי, . יש לי רק ביטוח צד ג'. נגרם לי נזק בחזית כמה אלפים, ואילו המונית קיבלה מכה קטנה יחסית מאחור.. המונית הזמין שמאי פרטי והרגשתי שהם הולכים "לחגוג" בעניין גובה הנזק. מה ההסתברות שחב' ביטוח שלי תסרב לשלם לו את סכום חגיגתו ואני אדרש להופיע פיזית לתביעה קטנה, שתהיה כנראה בבית משפט? איך בכלל אפשר למנוע מצב כזה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ד"ר ליבה צנז

היי, אני מתמחה בנזקי גוף ולא בנזקי רכוש. יחד עם זאת, סבורה שחברת הביטוח תבקש חוות דעת של שמאי רכב מטעמה. בהמשך יתכן שבית המשפט ימנה שמאי מטעמו שיעריך את הנזק. אם לא תהיה הסכמה בעניין גובה הנזק, יתכן שתוגש תביעה לבית המשפט.