איציק

תאונה ברכב שכור תאונה קלה

עשיתי תאונה קלה עם רכב שכור, נכנסתי קלות באופנוע, במקום היה נראה שהכל בסדר, נהג האופנוע התקשר אלי כעבור 3 ימים שהוא הלך בהמשך היום ל'טרם' והוא דורש פיצויים וכו וכו וכו, אציין כמובן שלקחתי רכב עם ביטוח מלא, העניין שהחזרתי כבר את האוטו, השאלה אם מה לעשות? לבקש מהחברה את תעודות הביטוח של הרכב? והאם זה שלא דיווחתי להם בשעת משעה יכול להרע לי את המצב, בכל מקרה אני יכול לטעון, שלא דיווחתי כיון שלא חשבתי שיש דרמה, רק כעבור כמה ימים אחרי שהחזרתי את הרכבהוא התקשר אלי ואמר לי שהוא התפנה לטרם וטררם.. תודה רבה

item.Author מנהל הפורום עו"ד ד"ר ליבה צנז

יציק שלום רב, אתה צריך לדווח לחברת הביטוח ולמסור לנפגע את פרטי הביטוח. כמו כן הייתי ממליצה לפנות למשטרה ולתת גרסה שלך בקשר לאירוע.