דודו דודו

תאונת דרכים בנסיעה אחורה

שלום, נסעתי אחורה ביציאה מחניה ברחוב. כשהתחלתי לנסוע הסתכלתי שהדרך פנויה אך לאחר מס' רגעים התנגשתי ברכב שבדיוק יצא מהחניה ממול ונעצר באמצע הכביש (הרכב השני גם כן נסע רוורס). בזמן ההתנגשות הרכב הנפגע עמד (כשחלקו האחורי בולט אל תוך הכביש) ואני זה שנסעתי. מי אמור לשאת באחריות?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ד"ר ליבה צנז

תחום ההתמחות שלי נזקי גוף ולא נזקי רכוש. אם מדובר בנזקי גוף אז אין רלוונטיות לשאלה מי אשם. אם אתה מתכוון לנזקי רכוש אז לדעתי הנהג שעמד באמצע כביש אחראי לתאונה כי לכאורה אתה נכנסת ברברס ראשון והכביש היה פנוי.