אופיר

פגיעה ברכב שלי חונה עם נהג של חברת שליחויות

הרכב שלי חנה ברחוב יום שבת אני קם בבוקר רואה שהפנס האחורי שבור השאיר לי הבחור את הטלפון על השמשה זה באמת הבחור, אמר שנטפל בזה מאז לא טופל אני לא יכול לתבוע אותו כי החלק של הפנס הוא מתחת ל1500 שקל והוא לא שמיש לתביעה לפי הסוכן ביטוח והבחור לא עונה ומתחמק ממני מה עושים?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ד"ר ליבה צנז

בעיה, אפשר לשכור שירותים של חוקר פרטי אבל השירות עולה כסף. אחרי האיתור ניתן להגיש תביעה לבית משפט לתביעות קטנות ולצרף הוצאות לדוגמה חשבונית חוקר, חשבונית עבור רכישת פנס וכו. בהצלחה!