מתן ספאדל

שלילת רישיון בגלל חו"ד פסיכיאטר

שלום, עשיתי תאונה לפני שבועיים ומאז ירד לי הביטחון בכביש, העו"ד שלי המליץ לי ללכת לפסיכיאטר ולהתלונן על מה שאני מרגיש (פחד, פלאשבקים מהתאונה וכו') , יודע שיביא לי כסף לתביעה (וגם לעו"ד) אבל מפחד ממש מזה שייקחו לי את הרישיון נהיגה.. אני הולך רחוק או שהפחד מוצדק?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ד"ר ליבה צנז

אני חושבת עורך הדין שלך צודק. צריך לפנות פסיכיאטר אך לציין בפניו שלא מוכן לקבל תרופות אשר משפיעות על כושר נהיגה. הייתי ממליצה גם ללכת לפסיכולוג .