ארול

הגנה על כספי חסכון טרום הנישואין במסגרת איזון משאבים

שלום רב נמצא בהליכי גירושין לפני הנישואין החזקתי בסכום כסף בחסכון אשתי הפכה לשותפה בחשבון האישי שלי וסייעתי לסגירת חוב שהיה קיים בחשבונה הקודם. כך ניהלו את כלכלת המשפחה - חשבון משותף שהיה בעבר חשבוני האישי לאחר שיזמה פרידה והרחיקה מהבית בתואנות שווא משכתי באופן חד צדדי את סכום החסכון כעת היא דורשת אותו במסגרת איזון משאבים האם ברגע שחשבון הפך משותף אין דרך להגן על סכומים שהיו בו ערב הנישואין? האם עובדת הסיוע בסגירת חשבונה הקודם שהיה שלילי יכול לסייע לי בדרך כלשהי? יום נעים

עו"ד רינה פוליטי

ארול שלום חסרים פרטים רבים אשר במסגרתם אוכל ליתן תשובה עניינית עליך לקבל ייעוץ משפטי מעורך דין בתחום המשפחה שיוכל לבחון אל נכון את כל הפרטים הצריכים למתן תשובה עניינית, כאמור. אשמח לעמוד לרשותך לצורך הבהרה. אבהיר, בהערת אגב, כי ישנם דרכים להגן על זכויותיך, אך הדברים פרטניים. בהצלחה רינה פוליטי, עו"ד