רון

חלוקת רכוש 2 דירות מלפני הנישואין

שלום, אשתי ואני הגענו לנישואין כל אחד עם דירה משלו. אנו נשואים 20 שנה. גרנו בדירה שלי והשכרנו את הדירה שלה. על הדירה שלי שולמה משכנתא מחשבון משותף לשם גם הועברה השכירות. שאלה: איך יחולק הרכוש באם נתגרש? תודה רון

עו"ד רינה פוליטי

רון שלום. ככלל ככל שתוכח כוונת שיתוף לגבי שתי הדירות הרי שאלה תחולקנה, אם לא כך המצב ורק דירה אחת הייתה חלק מכוונת השיתוף הרי שרק זו, תחולק. ישנם פרמטרים שונים ונוספים שלא נכתבו בשאלתך ויש לבחון את הדברים באופן פרטני לאחר הכרת העובדות כולן. אשמח לעמוד לרשותך לצורך הבהרות בהצלחה רינה פוליטי, עו"ד