אנונימי

פגיעה בעבודה בעקבות תקיפה

אני עובד עצמאי. במהלך עבודה בדירה של לקוח הותקפתי על ידו ופונתי לטיפול במיון. (יש לציין כי אין לי כל קשר ללקוח מלבד ענייני עבודה) הלקוח מכחיש את התקיפה וטוען כי החבלה נגרמה לי ללא כל קשר אליו. הגשתי תביעה לביטוח לאומי ומהם נמסר לי העניין נמצא בחקירה. שאלתי : על מי נטל ההוכחה ? כלומר האם אני צריך להוכיח את האירוע או ביטוח לאומי צריך להוכיח שלא היה ארוע. ובמקרה של ספק האם הוא משחק לטובת ביטוח לאומי או לטובתי ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון דותן לינדנברג

שלום רב., הנטל עליך להוכיח הקשר הסיבתי בין העבודה לנזק.,

אנונימי

ראשית תודה על תגובתך המהירה .. אולם שים לב כי שאלתי הייתה לעניין האירוע ולא לעניין הנזק. לפיכך אשמח לתשובה בהתייחס לשאלתי .

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון דותן לינדנברג

התשובה מכוונת לאירוע וההכרה בו.