דודו

פיצויים בתחום המלונאות

שלום רב,. אני עובד בבית מלון כמנהל אירועים מזה 30 שנה. לאחרונה יש מצב מאוד לא נעים במלון ואני מעוניין לעזוב. כמה אחוזי פרישה אני יכול לקבל ? בבירור שערכתי נמסר לי שזה 28 אחוז אך אם אמהר לעזוב יתנו לי לפנים משורת הדין 100 אחוז. הם מגבילים אותי למצב שאודיע תוך מס' ימים. האם יש להם עילה להגביל אותי? האם יש לי עילה לבקש יותר ממאה אחוז לאחר כל כךם הרבה שנים? אין לי ידע בשום תחום אחר וגם הגיל שלי כבר אינו גיל צעיר על מנת למצא עבודה חדשה בקלות. תודה על תגובה בהקדם דודו

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון דותן לינדנברג

דודו שלום רב., נא פנה בעניין זה לפרקליט שעוסק בדיני עבודה דהיינו זכויות עובד מעביד., פורום זה דן בתאונות עבודה- נזק גוף.,