גדי

פיצוי תאונת דרכים עבודה

בתביעה לביטוח לאומי נפסקה נכות עבודה של 12% אך הם לא משלמים את מענק כי היא הוגשה באיחור וכל המענק התקזז עם האיחור וזאת לפי סעיף 296ב' בחוק. האם יש סיכוי לערעור לזה? הוגשה גם תביעה לביטוח החובה, שם עדיין אין התיישנות. האם מהסכום שיוסכם עליו יהיה קיזוז של המענק שיכולתי לקבל מהביטוח לאומי ולא קיבלתי? או לא, כי בפועל לא קיבלתי דבר?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון דותן לינדנברג

יבצעו לך קיזוז רעיוני של תגמולי הביטוח הלאומי שיכולת לקבל לו היית תובע בזמן

גדי

הביטוח רכב מציע כרגע פחות ממה שהיה צריך להיות משולם על-ידי הביטוח לאומי, אם יהיה קיזוז לא אקבל דבר משני המקומות. הגיוני שאדם שנפסקה לו נכות לא מקבל אגורה מכל הגורמים? שכר הטרחה לעו"ד 8% -13% מחושב לפי מה שחברת הביטוח מסכימה לשלם לפני הקיזוז, או ממה שיגיע לידי?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון דותן לינדנברג

גדי שלום רב., כל תיק נבחן לגופו אין בשאלותיך מספיק נתונים בשביל להעריך מהו הפיצוי הראוי במקרה זה., באשר לשכר טרחת עו"ד שפרטת הרי, שככל הנראה, מדובר בשכ"ט שנגזר מהפיצוי מהמבטחת. כאשר לגבי שכ"ט מול הביטוח הלאומי הרי שזה נגזר מההסכם שערכתך מול הפרקליט שמטפל לך בתיק אם טיפל גם בעניין הביטוח הלאומי.,