שרית

פגיעה מעבודה אצל קלדנית - דלקות בגידים

שלום רב, אני עובדת בקלדנות בעשרים שנה האחרונות. בשנים האחרונות התחלתי לסבול מכאבים חזקים. הייתי אצל מספר רופאים וקבלתי טיפול רפואי לדלקת בגידים. הטיפול עזר והמשכתי בעבודתי עוד מספר שנים, אבל הדלקות חזרו והיום אני סובלת מכאבים חזקים. הלכתי להתייעץ אצל עו"ד ונאמר לי שבגלל שהבעיות התחילו לפני כמה שנים (ולא התלוננתי בתוך שנה) אין לתביעה שלי אין סיכוי להתקבל. למיטב ידיעתי פגיעות ידיים אצל קלדניות נחשבות כפגיעות "מיקרו טראומה" ומעצם היותן כאלה, הן נבנות לאורך השנים. האם זה נכון שלתביעה שלי אין סיכוי להתקבל כי לא הגשתי בתוך שנה תביעה לפגיעה בעבודה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון דותן לינדנברג

אנא פני ללא דיחוי בתביעה לביטוח הלאומי למרות שנכון שהסיכוי אינו גבוה.