גיל

חזרה לעבודה אחרי תאונת דרכים בדרך לעבודה

אין נכות, אך הפציעות היו מאוד כואבות ומנעו ממני ללכת במשך כמה שבועות. האם כדאי לדאוג למשהו לפני שאני חוזר לעבודה או שברגע שאני מרגיש הקלה אני יכול לחזור ולאחרי זה לטפל בתביעות מביטוח לאומי?

עו"ד אדם אשכנזי

שלום רב, שאלתך לא ממש ברורה, עשית תאונה? דמי פגיעה קיבלת? הגשת בל 211? כך או אחרת, כדאי להגיש ולקבל דמי פגיעה. לאחר מכן, בהחלט תמיד כדאי לבחון בל 200, לקביעת דרגת נכות. לשאלתך לגופה, אם הבנתי נכון - אין קשר בין הנושאים, אתה צריך\יכול להגיש בל 211, אחרי שחזרת לעבוד, או במהלך. בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות עבודה