רפאל ממן

מה מידת האחריות של היזם בהעסקת קבלן ללא ביטוח תאונות עבודה לפועלים ,לפציעה חמורה

נחתכתי ביד מדיסק במהלך עבודה בתמא 38 , אני רוצה לתבוע פיצויים והקבלן מתחמק ולא מוכן למלא מסמכים של ביטוח לאומי ,מה ניתן לעשות ?

עו"ד אדם אשכנזי

רפאל שלום, קודם כל אאחל לך המון בריאות. שנית, נשמע כי עסקינן בתאונה רצינית, כך שבלי קשר אני מציע לך להיעזר כבר בתחילת הדרך בעורך דין, על מנת שיוכל לסייע לך לבנות ולבסס את התיק (שייתכן וכולל גם תביעה נזיקית בנוסף למיצוי זכויות במל"ל) בצורה מיטבית. לגוף השאלה, אתה יכול לפנות למלל גם בלי חתימה של מעסיק, רק עלייך לציין זאת, ולהבהיר כי ניסית לפנות אליו. שוב, מציע לך להיעזר בעורך דין. בהצלחה!

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות עבודה