שרון

זכאות לפיצויים

עו"ד דוד ידיד שלום, האם ישנה זכות לפיצויים לתינוקות שטרם נולדו (עוברים) בתקופת השואה .. תודה מראש,

item.Author מנהל הפורום עו"ד דוד ידיד

שרון שלום, המוסדות הגרמניים ואחריהם גם משרד האוצר הישראלי, מכירים בסבל והנזק אשר נגרמו לעוברים בתקופת השואה. ביום שני האחרון התקבלה עמדת משרדנו, בשני פסקי דין בוועדת הערר בחיפה, לפיה גם עובר בהריון אשר חרג מתשעה חודשים, יכול להיות מוכר כנרדף על פי חוק נכי רדיפות הנאצים התשי"ז-1957. בברכה,

item.Author מנהל הפורום עו"ד דוד ידיד

שרון שלום, המוסדות הגרמניים ואחריהם גם משרד האוצר הישראלי, מכירים בסבל והנזק אשר נגרמו לעוברים בתקופת השואה. ביום שני האחרון התקבלה עמדת משרדנו, בשני פסקי דין בוועדת הערר בחיפה, לפיה גם עובר בהריון אשר חרג מתשעה חודשים, יכול להיות מוכר כנרדף על פי חוק נכי רדיפות הנאצים התשי"ז-1957. בברכה,

שרון

אימי נולדה בשנת 1947 בלוב ... אחיה המבוגרים ממנה קיבלו פיצויים - האם כעת גם היא זכאית?

item.Author מנהל הפורום עו"ד דוד ידיד

בעניינה של אימך- שעה שטריפולי שוחררה ביום 23.1.1943, והחיילים האחרונים של מדינות הציר עזבו את לוב מספר שבועות אחר כך, נהיר כי אימך, שנולדה לפחות 4 שנים אחר כך, אינה זכאית.