פרנצ'י

יהודי רומניה

שם תוכן הודעה:שלום רב אימי ילידת העיר יאסי רומניה 17/6/1935 עלתה ארצה בשנת 1962. כילדה עברה רדיפות בעירה-ענדה טלאי -חזתה באביה מוכה ומובל לקרונות המות.(הוא היה בין 3 אנשים ששרדו את הקרון ואח"כ היה במחנה עבודה) מוכרת כניצולת שואה לצורך קבלת תרופות בחינם ומצד שני לא מכירים בה לצורך רנטה. מה והאם ניתן לעשות?

item.Author מנהל הפורום עו"ד דוד ידיד

פרנצ'י שלום, יש לשקול הגשת בקשה להכרה מכוח קרן ס' 2 של ועידת התביעות. בברכה,

פרנצ'י

דוד שלום הוגשה בקשה בשנת 1998 ונדחתה ועכשיו לפני חודשיים בקשתי לפתוח את התיק ושוב נדחה. יש מקום לערעור??

item.Author מנהל הפורום עו"ד דוד ידיד

שוב שלום, הנתונים שמסרת אינם מסתדרים האחד עם השני. יש להבין מה עבר עליה בדיוק, האם שהתה במחנה, לאן הגישה תביעה וכד'. יש להבין שבכל מקרה, אחד משני החוקים הרלוונטיים בעניינה נחקק רק בשנת 2008. בברכה,