שואל

פיצויים לנפגעי פרהוד

לאחר התייעצות עם עו"ד הומלץ להגיש את הטפסים לקבלת מענק שנתי לבינתיים, היא אמרה שהיא סבורה שאף פעם לא היה מצב שנתנו זכויות שונות לאותה קבצה וככה במידה ובתביעות יקבלו ויכריעו לטובת זכויות יוצאי עירק יהיה אפשר אחר כך להגיש בקשה גם לזכויות שהם יקבלו בבית משפט למרות הויתור שחותמים בטופס, כי לא יכול להיות שיהיו פיצויים שונים לאותה קבוצה. ולקבל את ההטבות שבית משפט ייתן להם ולא את אלה שהחליט האוצר. השאלה האם יש איזושהי התקדמות בתביעות האלה, האם ידוע מתי תהיה הכרעה? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד דוד ידיד

שלום, משאלתך לא ברור באם הוגשה תביעה לתגמולים חודשיים או לא. יש להבין שההחלטה המנהלית לנפגעי הפארהוד טומנת בחובה ויתור על האפשרות לעמוד על הזכויות המלאות, השוות לכל הפחות פי 9-10 מבחינה כספית. מתוך הבנה שיש עורך דין המטפל בתיק- המלצתי היא להיוועץ בו, שכן ההחלטה באם לקחת את ההחלטה המנהלית או לאו היא אישית ותלוית מצב אישי. מעבר לאמירה שאנו כעת בשלב הסיכומים, איני מוצא מקום להוסיף ולעדכן בעניין המאבק.