רבקה רוזנטל

בת לניצול שואה שגרנו ביחד.

אבי ניצול שואה בדרגת נכות 75% נפטר באחרונה אני בת יחידה שטיפלה באביה ניצול שואה סיעודי, ובגלל הטיפול לא עבדתי וגרנו יחד באותו בית 21 שנים . באחרונה היה בתוכנית הוספיס ביתי ולמעט רחיצה ע"י מטפל מטעם הביטוח הלאומי סירב שאנשים אחרים יטפלו בו, סמך רק עלינו (בעלי ואני). שאלתי: האם אני זכאית לפיצוי דור שני על סמך הפרטים לעיל..

item.Author מנהל הפורום עו"ד דוד ידיד

שלום, מהמתואר בשאלתך, אנ י סבור שנכון יהיה באם תפני לרשות לזכויות לניצולי שואה לשם קבלת תמיכה בעבור בן הנסמך על שולחן אביו. המדובר בהמשך תגמולים למשך שנה נוספת. מעבר לכך איני סבור שיש תמיכה כספית נוספת אשר ניתן לממש. עמך בצערך.