אברהם דנון

יש לי זכות לפיצויים?

נולדתי ב 12-04-1945 בסריבו יוגוסלביה (כמה ימים לפני סוף המילחמה). הורי ברחו ליערות וסבלו מאד (קור ורעב). אני נולדתי עם הרבה בעיות עם השיניים בגלל שלאימי היה חוסר סידן בזמן ההריון. אני אזרח ישראלי (והולנדי) וגר בהולנד. אם מגיעים לי פיצויים מה אני צריך לעשות? אודה לכם אם תוכלו לתת לי עצה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד דוד ידיד

מר דנון, ככל שב300 הימים טרם לידתך היתה אמך בטריטוריה שנשלטה ע"י הנאצים, ישנה היתכנות. מכאן יש להבין פרטים נוספים, כגון מועד עליתך לישראל וכד'.