דניאלה

לסבתא שלי קראו יונה חיה טובה ז"ל ואני מחפשת פרטים על סבא שלעולם לא הכרתי אותו...

אני יודעת רק שסבתא שלי היתה בגטו כי היה לה מספר אבל לא יודעת איזה גטו (הם מרומניה מהעיר יאסי) סבתא שלי עלתה עם אמא שלי אבל לאמא שלי אין מספר והם היו במחנה עקורים בקפריסין... מכאן איך יודעים באיזה גיטו היתה ומה המספר שהיה לה על היד? מה שם סבא שלי ושם משפחתו הבנתי שעלה לחיפה ולא יודעת אם חי או נפטר איך מוצאים פרטים???

item.Author מנהל הפורום עו"ד דוד ידיד

דניאלה שלום, קעקוע מספר על היד אינו מצביע על שהות בגטו, אלא במחנה. סביר להניח שלפי מספר זה תוכלי לאתר אפילו היכן ברישומים ששרדו. לגבי סבך- הייתי מתחיל ניתוח מהרישומים בקפריסין ואחר כך חיתוכים מול רישומים בארכיון הציוני של בעלי פרופיל דומה.