אשכנזי שרה

האם ידעו מה היה סכום הפיצויים החד פעמיים (סכום משוער) מגרמניה .שקיבלו בשנות השישים ניצולי שועה

לאחרונה נודע לנו על חשבון רדום פיקדון פיצויים בבנק דיסקונט שהורי ואני הבעלים שלו.הבנק הסתיר את קיומו מאז שאבי נפטר למעלה מארבעים שנה. לאחר מאבק של שלשה חדשים הודה הבנק שאני בעלים של החשבון ומוכן להעביר אלי סכום של 14 אלף דולר (החשבון היה חשבון של יורו שהבנק העביר לדולר אמריקאי). לא מאפשרים לי גישה לחשבון. נראה לי סכום נמוך. האם ידוע מה היה גודל הסכומים בממוצע של פיצויים חד פעמיים, שניתנו באותה התקופה תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד דוד ידיד

ככל שמדובר במענקי קרן הסיוע או מקבילותיה, אזי מדובר על סכומים נומינליים סביב 1800-2000 יורו ובאם הכסף ניתן עוד במארקים גרמניים, אז שווה ערך לכך.