נופית

חברה של אבא

ההורים שלי התגרשו לאבא שלי יש חברה שלא ממש אוהבת אותי ואת אחי. לאחי יש פיגור קל מאוד. יחסית אל אחי אליי היא מתייחסת בסדר. לאחי בכלל אין לה סבלנות וכשאבא שלי לא בסביבה היא מרביצה לו עם חגורה. הוא בסך הכל ילד טוב. אמרתי לאבא שלי והוא לא כ"כ מאמין לי, הוא חושב שאני מגזימה. דיברתי על זה עם המחנכת שלי והיא אמרה שאני צריכה ליידע את אימא שלי. אני לא רוצה לצער את אימא שלי כי היא מאוד מוטרדת מדברים אחרים. אני כועסת על אבא שלי ולא רוצה לראות אותו יותר. אני יכולה להסדיר עם עו"ד לפגוש את אבא שלי בלי החברה שלו ולא בבית שלו?

עו"ד רות גוברין

נופית שלום דבר ראשון ספרי לאמך, את מצערת אותה הרבה יותר בשתיקתך מאשר משיתופה, לאחר מכן כדאי להתלונן במשטרה על התעללות ועוד: אפשר להסדיר מפגשים עם אביך בתביעה לבית משפט ע"י עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נוער בסיכון ורווחה