חיים

מה עושים?

אני רווק 58 נכות 74%,פגוע ראש מתאונה,גר עם הורים קשישים .אני זקוק לליווי של עובדת סוציאלית .הייתי בפגישה אצל עוסית ברווחה וניפנפה אותי לבריאות הנפש גם שם לא מעוניינים לתת לי עו"ס מה אומר החוק? האם חייבים להצמיד לי עובדת סוציאלית?

עו"ד רות גוברין

חיים, אני בטוחה שאתה בקיא בהווי זכויותיך ממני, אין לי מושג מדוע "נפנפה" אותך העו"סית , אולי היא מכירה אותך מהעבר? מדוע היא העבירה אותך לבריאות הנפש? האם אתה מוכר למערכת הפסיכיאטרית? רב הנסתר על הגלוי ואין באפשרותי לתת תשובה אחראית.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נוער בסיכון ורווחה