אני

שאלה

בן משפחה לפני 4 שנים נפגע ראש ,רווק,קיימים מסמכים ממשנת 2010 מפסכיאטר שיקומי שזקוק לאפוט אבל בגלל פשלה של עו"ד היתה בקשה שהוא ביטל אותה . עכשיו אנו מעוניינים לחדש את הבקשה האם צריך מסמך חדש מפסיכיאטר? כמו כן האם בכל בית משפט קרוב יש עו"ד שיכול לאשר חתימות על טפסי הסכמה?

עו"ד רות גוברין

ל: אני, רצוי מאד שיהא מסמך חדש, אפשר להוסיף את הקודם. על טופס הסכמה לבדו אין צורך באימות חתימה של עו"ד. ממליצה שעו"ד שבקיא באורחות הגשת הבקשה יפעל למענכם

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נוער בסיכון ורווחה