הדררר

תביעה ייצוגית השתתפות

מכונת שתייה "בלעה" את הכסף. קיבלתי החזר כספי רק לאחר שפניתי לפניות לציבור. פנו אלי מקבוצת פייסבוק של עורכי דין ,אנשים שרוצים את המכתב שכתבתי לפניות לציבור בכדי להשתמש בו לתביעה ייצוגית. 1-האם ישנה "סכנה" בכך שאביא להם את המכתב ? 2-האם מקובל (במידה ויהיה זיכוי) סכום מהתביעה מאחר כי יש שימוש במקרה שלי? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמנואל סולומונוב

איני מזהה מקום להגשת תובענה ייצוגית. אלא אם זו התנהלות שיטתית של החברה. לשאלתך , אתה יכול להיות התובע המייצג.