מאיה א.

אמא לחייל משוחרר בפוסטראומה

רציתי לדעת האם ניתן להגיש בג'ץ נגד משרד הביטחון, צהל,ארגון נכי צהל והממשלה , על כך שפוסטראומטים שאינם משתפים פעולה, לא מודעים למצבם, לוקים בהתמכרויות , מתאבדים, ואין להם שום כתובת או גוף שיקם ויזעק את זעקתם , השקופים שנזרקים הצידה בטענה הזויה שאם הם לא באים לבקש עזרה או הכרה אחת דינם להתרסק או למות כולל המשפחות שלהם , שום גוף אינו מוכן לסייע להם

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמנואל סולומונוב

בענין זה איני מזהה אפשרות להגשת תביעה ייצוגית. אני מציע להיוועץ בע״וד המטפל בתביעות נגד משרד הבטחון