חן כהן

התחכמות תביעה ייצוגית נגד עיריית גבעת שמואל

ביתי עובדת בגבעת שמואל וחונה בכחול לבן ומפעילה שירות חניה פנגו. למרות זאת היא קיבלה כבר 4 דוחות חניה שאחד מהם כבר שולם רק אחר כך בדקתי וראיתי שהשירות היה פעיל. אחד נוסף בוטל לאחר שהגשתי עירעור. זה נראה כמו משהו שיטתי כי מדובר באותו פקח באותו איזור. למרות שהתרעתי על כך במחלקת החניה היא קיבלה דוח נוסף לאחר שהתרעתי על 3 . האם יש לי עילת תביעה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמנואל סולומונוב

המקרה אינו מצדיק הגשת תובענה ייצוגית. לא ברור לי אם ביתך התלוננה בעיריה למשל אצל מבקר העיריה. בנוס היא יכולה להגיש תביעה אישית לבית משפט לתביעות קטנות