אילנה

האם אפשר לתבוע חברה גדולה

שלום במיקרה שלא קשור בכלל כאשר התקשרתי להוט גילתי בטעות מוחלטת שיש לי חוב לטענת הוט על איזשהי אפליקציה שלכאורה נרשמתי אליה.חוב לטענתם של שנה מ2021 עד 2022 של 1800 שקלים.הרישום היה בטלפון של בעלי ותז שלו אבל התשלום דרך כרטיס אשראי שלי. חשוב לציין שמעולם לא השתמשנו באפלקציה הזו. ביקשתי שישלחו לי מסמך שיאשר שהסכמתי הם שלחו רק הודעה של תודה שהצטרפתם בלי שום פרטים שלי ליד שם טלפון ותז במסמך היה ריק ללא שום פרטים. כאשר נכנסתי לאפלקציה הראה לי שהחוב כביכול מ1 עד 30 לאוקטובר 2022 ולא כמו שנאמר לי של שנה. השיחות כולן מוקלטות איתם. כול אחד שמתקשר עושה לי הנחות שאפשר לשלם רק אם עושים זאת דרכם באותו הרגע.ניסיתי להגיע לפשרה של תשלומים אבל לא רוצים לתפשר ומתעקשים על משהו מסוים האם אפשר לתבוע אותם ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמנואל סולומונוב

אני לא מזהה היתכנות לתביעה ייצוגית. אם זאת יתכן ואתם יכולים להגיש תביעה אישית לבית משפט לתביעות קטנות ואת בעצמכם שכן שם אסור לעורכי דין להופיע.