אלון סרוסי

איחור בקבלת רכב חו"ל

הוריי נכים ליוותי אותם לטיול בצרפת , השכרתי רכב מחברת אוטו שי. היינו אמורים לנחות ב10 בבוקר אבל היה עיכוב בנחיתת מטוס ( בעיה טכנית בשרוול.) לכן הגעו לדלפק ב 11:00 היה עמוס מאוד שהגיע תורנו אמרו שאין רכב והציעו שתי הצעות( אוטו שי) להמתין עד לא ידע... או לעבור לחברה אחרת להוסיף כסף ולהמתין 4 שעות. בסופו של דבר בגלל שהצקנו שם לנציגים קיבלנו רכב בשעה 14:30 נציין שהנציגה היחידה שמטפלת בהזמנות חו"ל סירבה לדבר עם אחותי שדיברה איתה מהארץ כי אין אפשרות לחייג למספר מקוצר מחו"ל, סירה לתת מספר רגיל ולא ענתה לפניותי בוואצאפ למרות שאחותי הסבירה שאבי חולה אונקולגי ולב והחל להרגיש לא טוב. האם יש עילה לתביעה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמנואל סולומונוב

לא ניתן להגיש תובענה ייצוגית בארץ. גם תביעה אישית יהיה עליכם להגיש כנרה רק בצרפת.ספק אם כדאי