אתי לן

תביעה של הוט מובייל נגדי

הייתי מנויה להוט מובייל סלולר למספר חודשים, אך כשראיתי שהקליטה ממש גרועה החלטתי לעבור חברה. אך החברה השניה לא יכלה לנייד אותי, אלה רק נתנו לי קו. ניסיתי במשך שבוע וחצי-שבועיים להתקשר כמעט מידי יום להוט עם זמני המתנה ארוכים, והעבירו אותי מנציג לנציג לנציג לנציג שכל אחד הבטיח לי שהבא בתור יהיה המיוחל שינתק אותי, אבל זה לאאאאא קרה! מימי חיי לא הרגשתי כ’’כ מתוסכלת! לא היה עם מי לדבר....!! עד שבצעד נואש החלטתי פשוט לוותר ודי! וביטלתי את האשראי. אבל! כעבור מספר חודשים התחלתי לקבל שיחות טלפון מהוט מובייל בדבר חוב של מספר חודשים והיום אף קיבלתי מכתב מעו’’ד שלהם בתוספת דרישה להוצאות טירחה עס: 80 שח! אני אשמח ממש לדעת מה ניתן לעשות בעניין! תודה רבה!

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמנואל סולומונוב

ככל שניתן לנוכח התנהלות רוחבית של החברה לא רק כלפייך אלא לרבים נוספים מין יהיה להגיש בקשה לאישור תובענה ייצוגית. אם לא, ניתן להגיש תביעה אישית לבית משפט לתביעות קטנות