אמיר פ

סירוב להחזר חיובי דמי כרטיס אשראי לאחר ביטולו

לפני 3 חודשים ביטלתי 2 כרטיסים בישראכרט בשיחה שהוקלטה. הוקראו לי מספרי הכרטיסים לביטול, אישרתי ונאמר שבוטלו. היום שמתי לב שחייבו אותי דמי שימוש בכל חודש מאז. פניתי היום וביקשתי להפסיק את החיוב ולהחזיר לי את מה שחוייב. לא הוכחש שביקשתי לבטל את שני הכרטיסים אבל התברר שאחד הכרטיסים לא בוטל (ביטלתי שוב בסיום שיחה זו). להפתעתי נאמר לי שאין אפשרות לקבל החזר עבור כרטיס שבוטל! דרך אגב, 2 הכרטיסים האלו לא הופעלו מעולם. הכרטיס שעליו גבו דמי שימוש היה חינם לפי תנאי הכרטיס והתחילו את החיוב רק לאחר פנייתי לביטולו (ציינתי זאת בשיחה). כמו כן תמיד הייתי מקבל דף חשבון חודשי אך לא קיבלתי בשלושת החודשים הנ"ל (אני משער שסימנו כאילו ביקשתי לא לקבל). איך ניתן לבדוק האם יש עוד נפגעים מאופן פעולה זה? האם יש אפשרות לתביעה ייצוגית?

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמנואל סולומונוב

לכאורה יש מקום לשקול הגשת תובענה ייצוגית . חסרים פרטים כדי לגבש עמדה יותר מושכלת. מציע לשוחח איתי על מנת לבחון הנושא. טל: 0544230645