אורית אסף

החזר כספי מחברת הוט ובזקבינלאומי

אימי ז"ל הלכה לעולמה לפני חודשיים. לפני יומיים פנו אליי בזק בינלאומי ונאמר לי שלא נעשה במנוי שימוש ומזה זמן רב. מסתבר שאימי ז"ל התנתקה מהוט, אבל לא ניתקו את בזק בינלאומי. ומעל 5 שנים שילמה 50.90 שח לשווא לטובתם!! קיבלו כסף שאינו שייך להם מבלי לתת שירות במשך כל השנים הללו!! אני מבקשת לדעת האם אפשר לתבוע החזר על כל החמש וחצי שנים ששילמה מבלי שידעה על כך

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמנואל סולומונוב

איני מוצא היתכנות לתובענה יצוגית. אם זאת ניתן להגיש תביעה לבית משפט לתביעות קטנות להשבת הכסף. איני מביע עמדה באשר לסיכויי התביעה שכן אין בפני כל הנתונים