איל עומיסי

למה חברת הסלולר לא חסמה לי את חבילת גלישה בחו"ל

כשהתחברתי כלקוח חדש לחברת הסלולר ורציתי להתקשר לחו"ל הייתי חסום וביקשתי מהם לשחרר את החסימה לחו"ל בזה הכל בסדר כשטסתי לחו"ל לא עשיתי חבילת גלישה בחו"ל כשנחתתי בחו"ל החברת גלישה שלחה לי מסרון שתעריפי הגלישה שונים בחו"ל לא ראיתי את המסרון כתוב לי אם הלקוח לא רכש חבילת חו"ל ולא ביקש לפתוח את הקו לגלישה סלולרית בחו"ל חברת הסלולר תחסום את הקו שרותי גלישה האם בגלל שפתחתי את הקו בארץ לשרותי גלישה בחו"ל זה כולל חו"ל בתודה ובהבנה אודה לך..זה נראה לי הטעיית לקוח

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמנואל סולומונוב

איני מזהה היתכנות לתביעה ייצוגית במקרה זה. יתכן ויש לך תביעה אישית שאתה יכול להגישה גם לבית משפט לתביעות קטנות