נעמי לוי

תביעה יצוגית נגד אפל

שלום, בתקוה שיש לי קייס להצטרף/לצרף עוד אנשים שנפגעו מאפל, אפל מבקשת לעדכן גירסה מעת לעת, כל הזמן קופץ באנר שמבקש לעדכן גירסה, עדכנתי גירסה והמכשיר ביקש ממני את הסיסמה הראשונית שאותה לא זכרתי, זו לא הסיסמה שמשחררת את הנעילה הרגילה של המכשיר, אלא סיסמה ראשונית שאותה הכנסתי כאשר המכשיר נקנה. לא זכרתי את הסיסמה והטלפון ננעל כנראה לתמיד. המכשיר חדש משהו כמו חצי שנה ועכשיו לא ניתן להשתמש בו. בשיחת טלפון שנערכה כשעה בערך (יש לי הקלטת השיחה)עם המוקד שנמצא באנגליה, לא הצלחתי לקבל עזרה, הם שולחים קוד סיסמה לנייד אבל לא ניתן להכנס לנייד כי הוא נעול. עכשיו בעצם אין לי טלפון כבר כמה ימים, האם ייתכן שאפל לא יעזרו לפתוח את המכשיר? האם הלך לי הכסף של המכשיר? אשמח לתגובה נעמי לוי

עו"ד עמנואל סולומונוב

שלום, אינני יודעת על אילו מסמכים חתמת כשרכשת את המכשיר ומהם תנאי העיסקה שלך עם אפל לכן אינני יכול להשיב