אורי

השתתפות בהוצאות מים של הבניין המשותף

אני דיין מוגן בחנות בדמי מפתח, לחנות שעון מים פרטי, אולם ישנו גם שעון של הבניין המשותף שכולל גם את החנויות. כיוון שהם מחוברים גם אליו. היה מקרה של נזילה ארוכת טווח במים של הבניין המשותף והגיעו חשבונות גדולים. האם בעל הנכס צריך להשתתף בחשבון מים זה -מיכוון שהשימוש הינו משותף לכל הבניין ובעלי הנכסים??

item.Author מנהל הפורום עו"ד נועם ברם

אורי שלום רב, בהתאם לחוק הדייר המוגן ובעל הבית נושאים בחלקים שווים בתיקונים ברכוש המשותף, באותו עקרון נראה על פניו כי נכון יהיה לחלק את ההוצאה בין בעל הבית לדייר המוגן באותו אופן. לייעוץ מפורט יותר על זכויות נוספות ניתן לפנות למשרדי בהתאם לפרטים המפורטים בפורום. עו"ד נועם ברם